Meniu Închide

Despre noi

Asociația Lármafa a luat ființă  în vara anului 2007. Prin această acțiune scopurile personale au devenit misiuni pentru mica noastra comunitate.

Activitatea propriu zisă ne am inceput deja în toamna anului 2007, când în luna noiembrie am reușit să realizăm o reuniune internațională multiculturala de 2 zile, unde artiști din diferite țări (Polonia, Austria, Italia, Franța, Ungaria) au avut prilejul de a ……………. cu ajutorul exprimării artistice

 

Tevékenységünket már 2007. év novemberében elkezdtük, a hónap végére sikerült megszervezzünk egy 2 napos nemzetközi multikulturális találkozót, ahol különböző országokból érkeztek a kortárs művészetek képviselői(Lengyelország, Ausztria, Olaszország, Franciaország, Magyarország)A “multiculti melting spot” rendezvény célja a különböző kulturákat képviselő művészek találkozása régiónkban, ahol létrejöhet egy interkulturális párbeszéd, kapcsolatteremtés a művészet eszközeivel.

Ce dorim?

Hogy a kultúra és a művészet nyelvén foglalkozzunk társadalmi kérdésekkel, a hangos társadalmi párbeszéd kezdeményezését / tudatosabb környezetvédelmi magatartásra való buzdítást a helyi közösségben/ a közösség összefogó erejének társadalmi fontosságára való rávilágítást.
A változás, az útkeresés , a multikulturális attitűd elfogadása, a hagyományok ismerete és az általuk felállított korlátok állandó feszegetése.
“Avatkozz be”- környezetünk, lakhelyünk, minden társadalmilag fontos probléma megoldásába.

Régiónk, különösen Sepsiszentgyörgy igen gazdag kulturális élettel bír, méltó arra, hogy beépüljön a nemzetközi kulturális vérkeringésbe.